Inredning och konst är ofta en personlig stil och det finns många alternativ och kombinationer som man kan inreda med! En sparsam inredning kan passa många och tycker man om en lite mer strikt inredning, kan en industriell konst och inredning passa bra.

Snygga innerdörrar till ett industriellt hem

När man inreder ett hem med en personlig stil, är det också viktigt med helheten och de fasta rumsdetaljer som finns i resten av rummet. Med fasta rumsdetaljer menas väggfärg, lister, fönster, tapeter eller dörrar. Det finns många bra inredningstips för en industriell stil som man kan ha nytta av. En industriell stil har bland annat mycket gråa nyanser. Om man håller på att inreda nytt med en industriell stil i samband med en renovering eller nybygge, kan det vara riktigt snyggt att installera dörrar inomhus. Att köpa riktigt snygga innerdörrar online, gör den industriella inredningen mer rättvisa! När man köper innerdörrar online, får man tillgång till många varianter och modeller att välja på med hög kvalitet, hållbara material och trygga garantier.

Inredningsförslag för en snygg industristil

När man inreder ett helt hem i en industristil, innebär det mycket gråa nyanser, enkla och rena linjer på möbler, lampor i enkla utföranden och blandade metaller. Det kan även vara snyggt att inkludera stendetaljer både i väggar, golv eller dekorering. Den enkla industristilen är opolerad och rå, samt fokuserar på föremål med en vacker patina. När man tänker på inredning ska man inkludera alla rum i samma stil. När man inreder allt i samma stil får heller inte glömma badrummet och hur man inreder badrummet i industristil för en snygg helhet. Något som alltid är snyggt är att tänka på mycket betongdetaljer och få fram den där rustika fabrikskänslan.

Konst som passar en industriell design i hemmet är ofta svartvita posters, surrealistiska eller abstrakta bilder. En industriell stil på tavlor är snyggt om man ramar in konstverken i metallramar. När det kommer till belysning i till exempel köket, passar klassiska kökslampor i modern stil till en strikt industriell design. Man kan även hitta begagnade enkla lampor i metall på secondhand som passar bra. Något som är mycket snyggt är att hänga upp ett flertal glödlampor i enkla socklar med endast en sladd och vira runt en stång som händer vertikalt.